Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig een SRV -record

Bewerk je SRV (Service) -records op elk moment in je GoDaddy -account. SRV -records zijn DNS -records die worden gebruikt om computers te identificeren die specifieke services hosten, zoals FTP, telefonie of instant messaging.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Selecteer op de pagina DNS -beheer hetbewerk dns potloodpictogram potloodpictogram naast het SRV -record dat u wilt bewerken.
  5. Bewerk de gegevens voor uw SRV -record:
    • Service : De servicenaam van dit SRV -record. De naam moet beginnen met een underscore, zoals _ldap, _ftp of _smtp.
    • Protocol : Het protocol dat de service gebruikt. De naam moet beginnen met een onderstrepingsteken, zoals _tcp of _udp .
    • Naam : De hostnaam of domeinnaam waar de SRV naar linkt. Als je het record aan je domeinnaam wilt koppelen, voer je @ in .
    • Doel : De hostnaam van de machine die de service levert, zoals host.voorbeeld.com .
    • Prioriteit : De prioriteit voor het SRV -record. Voor meerdere records die dezelfde naam en service hebben , bepaalt het prioriteitsnummer met welk doel het eerst contact moet worden opgenomen.
    • Gewicht : Het gewicht van het SRV -record. Voor meerdere records die dezelfde naam , service en prioriteit hebben , bepaalt de gewichtswaarde hoe vaak een doel wordt gekozen ten opzichte van andere.
    • Poort : Het poortnummer voor de service, zoals 80 of 21 .
    • TTL: Hoe lang de server de informatie in cache moet plaatsen. Dit is standaard ingesteld op 1 uur.
  6. SelecteerOpslaan om je wijzigingen op te slaan.

Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.