Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig een WordPress -e -mailadres in de database

Je kunt je WordPress -e -mailadres bijwerken in de database, wat kan helpen als je de e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord niet kunt ontvangen.

1. Log in op phpMyAdmin ( Webhosting / cPanel / Plesk / Beheerde WordPress ).

Opmerking: als je cPanel-hosting gebruikt, moet je de database voor je WordPress-site in de linkerkolom selecteren voordat je doorgaat naar de volgende stap.

2. Klik op de tabel _users.
  3. Klik op Bewerken naast de gebruiker die je wilt bijwerken.
  4. Verwijder in de kolom Waarde de inhoud van het vak user_email.
  5. Typ je nieuwe e -mailadres in hetzelfde vak.
  6. Klik op Ga