Wijzig een WordPress -e -mailadres in de database

Je kunt je WordPress -e -mailadres bijwerken in de database, wat kan helpen als je de e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord niet kunt ontvangen.

1. Log in op phpMyAdmin ( Webhosting / cPanel / Plesk / Beheerde WordPress ).

Opmerking: als je cPanel-hosting gebruikt, moet je de database voor je WordPress-site in de linkerkolom selecteren voordat je doorgaat naar de volgende stap.

2. Klik op de tabel _users.
  3. Klik op Bewerken naast de gebruiker die je wilt bijwerken.
  4. Verwijder in de kolom Waarde de inhoud van het vak user_email.
  5. Typ je nieuwe e -mailadres in hetzelfde vak.
  6. Klik op Ga