Wijzig een WordPress -thema met SSH

Je kunt het huidige actieve thema wijzigen vanuit SSH. Dit is een meer geavanceerde methode, maar kan efficiënter zijn voor ontwikkelaars die meerdere WordPress -sites beheren.

Waarschuwing: De informatie in dit artikel is geavanceerd materiaal dat we ter beschikking stellen als service. Houd er rekening mee dat je verantwoordelijk bent voor het correct volgen van de onderstaande procedures. Klantondersteuning kan niet helpen met deze onderwerpen.
  1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  2. Maak verbinding met je server of gedeelde hostingaccount via SSH
  3. Maak verbinding met MySQL met behulp van de volgende opdracht:

mysql -u gebruikersnaam h hostdatabase -P poort -p

Voer de database -informatie uit je database als volgt in:

• gebruikersnaam is de gebruikersnaam van je database
    • host is de hostnaam of het IP -adres van je database
    • database is de databasenaam
    • poort is de poort waarop MySQL draait (standaard is dit 3306)
  4. Voer het wachtwoord voor die MySQL -gebruiker in wanneer hierom wordt gevraagd.
  5. Eenmaal verbonden, voer je de volgende opdracht in om je huidige thema en onderliggende thema te controleren:

selecteer * uit wp_options waarbij option_name = 'sjabloon' of option_name = 'stylesheet';
  6. Voer de volgende opdracht in om het sjabloon te wijzigen

update wp_options set option_value = ' themeName ' waarbij option_name = 'sjabloon';

Werk de opdracht als volgt bij:

• themeName is de naam van het nieuwe thema
  7. Voer de volgende opdracht in om het stijlblad te wijzigen

typ update wp_options set option_value = ' themeName2 ' waarbij option_name = 'stylesheet';

Werk de opdracht als volgt bij:

• themeName2 is de naam van het nieuwe thema of subthema
  8. Typ na het wijzigen van het sjabloon en het stijlblad exit; om SSH te sluiten.

Waarschuwing: als je WordPress-database aangepaste tabelvoorvoegsels gebruikt, moet je wp_ in elke opdracht vervangen door het voorvoegsel dat wordt vermeld in je wp-config.php- bestand.