Wijzig een WordPress -wachtwoord met SSH

Je kunt via SSH wijzigingen aanbrengen in je database, waarmee je je WordPress -wachtwoord kunt bijwerken.

Waarschuwing: De informatie in dit artikel is geavanceerd materiaal dat we ter beschikking stellen als service. Houd er rekening mee dat je verantwoordelijk bent voor het correct volgen van de onderstaande procedures. Klantondersteuning kan niet helpen met deze onderwerpen.
  1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  2. Maak verbinding met je server of gedeelde hostingaccount via SSH
  3. Maak verbinding met MySQL met behulp van de volgende opdracht:

mysql -u gebruikersnaam h hostdatabase -P poort -p

Voer de database -informatie uit je database als volgt in:

• gebruikersnaam is de gebruikersnaam van je database
    • host is de hostnaam of het IP -adres van je database
    • database is de databasenaam
    • poort is de poort waarop MySQL draait (standaard is dit 3306)
  4. Voer het wachtwoord voor die MySQL -gebruiker in wanneer hierom wordt gevraagd.
  5. Voer de volgende MySQL -opdracht in om over te schakelen naar je WordPress -database:

mysql > database gebruiken

• database is de databasenaam
  6. Voer de volgende opdracht in om een lijst met de tabellen in de database weer te geven. Maak aantekeningen van de tabel met "_users".

mysql > tabellen weergeven;

7. Voer de volgende opdracht in om de inhoud van je "gebruikers" -tabel te bekijken. Noteer het nummer in de kolom "ID" van de gebruiker die u wilt bijwerken.

mysql > SELECT * FROM tabel;

• table is de naam van je gebruikerstabel.
  8. Gebruik de volgende opdracht om je nieuwe wachtwoord in te stellen.

mysql > UPDATE tabel SET user_pass = MD5 ('wachtwoord') WHERE ID = id;

• table is de naam van de gebruikerstabel.
    • wachtwoord is je nieuwe wachtwoord
    • id is het nummer dat je hebt gevonden in stap 7

Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord