Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig het e -mailadres voor de formuliermailer in Plesk

Als je momenteel de geïntegreerde formuliermailer in je Windows -hosting met Plesk -account gebruikt, kun je het e -mailadres bijwerken waarnaar de ingediende formulieren worden verzonden.

Opmerking: Deze geïntegreerde formuliermailer is alleen beschikbaar voor gebruikers die automatisch zijn gemigreerd van onze oude Windows -hosting naar de nieuwere Windows -hosting met Plesk.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting , naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken, op Beheren .
  3. Klik in de navigatiebalk aan de linkerkant op het tabblad Bestanden.
  4. Klik in de lijst met mappen op httpdocs om de bestanden in die map te bekijken.
  5. Zoek het bestand in de lijst met de naam __gdForm_email_address.formmail .
  6. Klik direct rechts van het bestand en klik vervolgens op Bewerken in Teksteditor in het pop-upmenu dat wordt weergegeven.
  7. Verwijder het huidige e -mailadres.
  8. Voer je nieuwe e -mailadres in en klik op OK .

Je PHP- of ASP -formuliermailer verzendt nu ingediende formulieren naar het nieuwe e -mailadres.