Wijzig het primaire domein in mijn Windows -hostingaccount

Je kunt de primaire domeinnaam op je Plesk -hostingaccount wijzigen. Dit verandert de domeinnaam in verband met uw account web root directory.

Verplicht: Voordat je deze stappen volgt, MOET je eerst die domeinnaam uit je Windows -hostingaccount verwijderen als het domein dat je primair wilt maken momenteel wordt vermeld als een secundaire domeinnaam.
Verplicht: Als je momenteel een SSL hebt geïnstalleerd op je primaire domeinnaam, MOET je de SSL verwijderen voordat je je primaire domein wijzigt.
  1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  3. Selecteer in het accountdashboard in de sectie Instellingen , tabblad Account , naast de primaire domeinnaam de optie Wijzigen .
    selecteer wijzig domeinnaam
  4. Selecteer een ander domein uit je account of voer een andere domeinnaam of subdomein in.

Opmerking: Als je een andere domeinnaam of subdomein invoert, moet je je DNS A -record bijwerken naar het opgegeven IP -adres.

5. Selecteer Domein wijzigen .

Opmerking: hoewel er geen kosten in rekening worden gebracht voor het wijzigen van je primaire domeinnaam, kan het tot 24 uur duren voordat dit proces is voltooid .

Volgende stappen