Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig het WordPress -thema in FTP

Je kunt via FTP aangepaste wijzigingen aanbrengen in de CSS van je WordPress -thema.

1. Voeg een child -thema toe voordat je wijzigingen aanbrengt in een WordPress -thema
  2. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  3. Navigeer naar de map /wp-content /themes.
  4. Open de map met je child -thema.
  5. Zoek en bewerk het bestand style.css.
  6. Sla je wijzigingen op en upload het bestand.