Wijzig je WordPress-wachtwoord met WP-CLI

Als je WP-CLI op je server hebt geïnstalleerd om je WordPress-site te beheren, kun je deze stappen volgen om je wachtwoord bij te werken. Als je WP-CLI niet hebt ingesteld, moet je dit doen voordat je deze stappen kunt uitvoeren.

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  2. Maak verbinding met je server of gedeelde hostingaccount via SSH
  3. Ga naar de hoofdmap voor je WordPress -site.
  4. Gebruik de volgende opdracht om een lijst met gebruikers voor je WordPress -site weer te geven. Noteer het ID -nummer van de gebruiker die u wilt bijwerken.
    $ wp gebruikerslijst
  5. Gebruik de volgende opdracht om het wachtwoord voor die gebruiker bij te werken.
    $ wp gebruikersupdate -ID --user_pass = wachtwoord
    • id is het nummer dat je in stap 4 hebt gevonden
    • wachtwoord is je nieuwe wachtwoord

Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord