Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig meerdere producten

Naarmate je meer producten aan je winkel toevoegt, kan je tijd besparen als je er meerdere tegelijk kunt wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld de prijs, categorie en namen van meerdere producten in hetzelfde venster wijzigen.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Scrol omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Klik op het tabblad Producten en klik vervolgens op Alle producten .
    Klik op producten onder het tabblad producten.
  4. Klik op Snel bewerken .
    Klik op Bulkbewerking om wijzigingen aan te brengen.
  5. Je hebt de mogelijkheid om de naam, SKU, zichtbaarheid, prijs, verkoopprijs, hoeveelheid en categorie van elk product in hetzelfde scherm te wijzigen.
    Vul de informatie in voor een willekeurig aantal producten.
  6. Als je klaar bent met het aanbrengen van wijzigingen, klik je op Opslaan .