Beheerde WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig mijn SFTP/SSH -wachtwoord

Er is automatisch een sterk SFTP/SSH -wachtwoord gemaakt toen je abonnement werd ingesteld. Volg de stappen 1 - 5 om de gebruikersnaam en het wachtwoord te kopiëren. Als je het SFTP/SSH -wachtwoord wilt wijzigen, moet je alle stappen volgen.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Op je Mijn producten-pagina, naast Beheerde WordPress selecteer je Alles beheren.
  3. Voor de website waarvoor je het SFTP/SSH -wachtwoord wilt wijzigen, selecteer je Instellingen in hetmenupictogram menu.

selecteer instellingen
  4. Zoek onder Productiesite SFTP/SSH -gegevens en selecteer vervolgens Weergeven .
    selecteer weergave
  5. Selecteer onder aan het formulier Wachtwoord wijzigen . Je kunt een wachtwoord invullen of de knop Genereren gebruiken om een sterk wachtwoord aan te maken. We raden aan om een sterk wachtwoord te gebruiken.
    selecteer wachtwoord wijzigen
  6. Selecteer nogmaals Wachtwoord wijzigen om het proces te voltooien.

Je SFTP/SSH -wachtwoord is bijgewerkt!