Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig of reset mijn Microsoft 365 -wachtwoord

Als je je Microsoft 365 -wachtwoord bent verloren of vergeten, kun je dit wijzigen of opnieuw instellen. Stuur een e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord naar jezelf (met een ander e -mailadres dat aan je account is gekoppeld) of naar de accountbeheerder.

Als je de accountbeheerder bent, moet je je wachtwoord rechtstreeks wijzigen .

1. Ga naar je Microsoft 365 aanmeldingspagina.
  2. Selecteer onder Aanmelden de wachtwoordlink.
    Moet je je wachtwoord vinden?
  3. Voer je e -mailadres in en selecteer Doorgaan .
  4. Kies een account en selecteer E -mail verzenden. Een e -mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord wordt binnen enkele minuten verzonden.
  5. Opmerking: Als je geen toegang hebt tot een ander e -mailaccount, selecteer je de optie voor accountbeheerder. Er wordt een verzoek voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar de accountbeheerder gestuurd, die je een tijdelijk wachtwoord kan geven.

6. Open de e -mail en selecteer Je wachtwoord opnieuw instellen .
    Onder Informatie voor opnieuw instellen wachtwoord, knop Je wachtwoord opnieuw instellen
  7. Voer een Nieuw wachtwoord in en Bevestig het wachtwoord , en selecteer vervolgens Verzenden . Je kunt je nu aanmelden bij je account met je nieuwe wachtwoord!