Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig of verwijder een distributiegroep

Je kunt distributiegroepen bewerken of verwijderen via het dashboard voor e -mail en Office. Hiermee kun je de naam en het adres van de distributiegroep wijzigen, leden toevoegen of verwijderen of de groep volledig verwijderen.

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Microsoft 365 -beheerder > Distributiegroepen .
    Selecteer Distributiegroepen in het menu Microsoft 365 Admin

Bewerk een distributiegroep

1. SelecteerPotloodknop bewerken.
  2. Bewerk de naam van de distributiegroep, het adres van de distributiegroep of beide.
    Distributiegroep, Marketingteam en adres, marketing@coolexample.com
  3. Schakel de schakelaar in als u wilt dat gebruikers buiten uw organisatie e -mail verzenden naar deze groep. Schakel het anders uit.
  4. Schakel de selectievakjes in of uit om leden in de groep te wijzigen.
  5. Als je klaar bent, selecteer je Opslaan .

Verwijder een distributiegroep

1. SelecteerPrullenbak knop verwijderen.
  2. Zorg ervoor dat je de juiste groep verwijdert en selecteer Verwijderen .
    Distributiegroep verwijderen

Je kunt teruggaan naar deze pagina om andere distributiegroepen te maken, bewerken of verwijderen.