Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzig wachtwoorden voor cPanel -e -mail in mijn Linux -hosting

Er zijn twee manieren om je cPanel -e -mailwachtwoord te wijzigen, afhankelijk van of je je huidige wachtwoord wel of niet kent:

Ken je je wachtwoord? Zie dit gedeelte hieronder ... Je moet nog steeds weten ...
Ja Ik ken mijn cPanel -e -mailwachtwoord en ik wil dit wijzigen Geen andere wachtwoorden
Nee Ik ben mijn cPanel -e -mailwachtwoord vergeten, dus ik moet het opnieuw instellen Het wachtwoord van je GoDaddy -account

Ik ken mijn cPanel -e -mailwachtwoord en ik wil dit wijzigen

1. Ga naar http: // je domeinnaam /webmail en meld je aan bij je cPanel -webmailaccount.
  2. Klik in de rechterbovenhoek naast AFMELDEN op je e -mailadres en selecteer Wachtwoord en beveiliging .
    klik op wachtwoord en beveiliging
  3. Voer op de pagina Wachtwoord en beveiliging een nieuw wachtwoord in , voer het opnieuw in bij Nieuw wachtwoord bevestigen en klik vervolgens op Opslaan .

Ik ben mijn cPanel -e -mailwachtwoord vergeten, dus ik moet het opnieuw instellen

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. In de cPanel startpagina in het gedeelte E-mail op E-mailaccounts.
  5. Klik op de pagina e -mailaccounts van cPanel naast het e -mailaccount dat je wilt gebruiken op Beheren .
  6. Voer onder Beveiliging een nieuw wachtwoord in en klik vervolgens op E -mailinstellingen bijwerken (mogelijk moet je naar beneden scrollen om het te zien).