Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wijzigingen in het WordPress -configuratiebestand

Soms voldoen de standaardinstellingen van WordPress of je hostingaccount niet aan de behoeften van de plug -ins of het thema van je website en moet je deze aanpassen. Bij het wijzigen van configuratiebestanden heb je twee opties:

• Bel ons ondersteuningsnummer en een van onze experts kan het tegen betaling voor u doen.
  • Doe het zelf volgens de instructies in de onderstaande tabellen.

Premium support van WordPress

Onze supportexperts kunnen tegen betaling de volgende services voor je uitvoeren:

• Schakel een gespecificeerde PHP -module in
  • Uploadlimiet voor een WordPress-site wijzigen (PHP-instelling)
  • Geheugenlimiet wijzigen om time-outs te verminderen (PHP-instelling)
  • Wijzig de waarde van een PHP -instelling
  • Foutopsporingsmodus in- of uitschakelen
  • Maak een configuratiebestand
    • .htaccess
    • .user.ini
    • php.ini
    • web.config
  • Wp_cache uitschakelen
  • Verificatiesleutels voor het WordPress-configuratiebestand genereren
  • De FTP-prompt verwijderen tijdens het installeren of bijwerken van een plug-in

Doe het zelf

Om de instellingen zelf bij te werken, gebruik je het artikel in de onderstaande tabel om de instellingen in je bestanden bij te werken.

Zie om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Mijn cPanel-website verplaatsen via FTP en FileZilla Basis
Bewerk bestanden in mijn Linux -hostingaccount Basis
Bewerk bestanden in Plesk -hosting Basis
Basis
PHP-instellingen voor mijn hostingaccount wijzigen Goed