Winkelnaam en adres

Stap 1 van de Set -up WooCommerce met behulp van de Onboarding Wizard -serie.

Adresvelden van de onboarding -wizard opslaan

Laten we aan de slag gaan met de onboarding -wizard voor je beheerde WordPress e -commerce winkel. In deze stap moet je de winkelnaam en het adres van je bedrijf toevoegen. Als je zakelijke adres je persoonlijke adres is, kun je hier je persoonlijke adres toevoegen.

Opmerking: Als je de onboarding-wizard afsluit voordat je deze voltooit (bijv. Browsertabblad of -venster gesloten, klik op de X -knop in de rechterbovenhoek van het pop-upvenster, enz.), Kun je doorgaan waar je bent gestopt door te klikken op op de knop Onboarding hervatten bovenaan je pagina wanneer je er klaar voor bent.

De winkeldetails worden door WooCommerce en WordPress gebruikt om:

• De taal van je winkel configureren
  • Merk en uiterlijk veranderen
  • Het adres wordt automatisch toegevoegd aan facturen
  • Valuta keuze
  • Keuze uit meeteenheden voor producten
  • Automatische instelling van btw (alleen voor winkels in de VS.)

Als je klaar bent met het invullen van je winkelnaam en adres, klik je op de knop Doorgaan in de rechterbenedenhoek om door te gaan. Als je wijzigingen wilt aanbrengen nadat je de onboarding -wizard hebt voltooid, kun je deze instellingen vinden op de pagina WooCommerce > Instellingen > Algemeen .