Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Wix: Wijzig je MX -records

Als je domein is geregistreerd bij Wix, moet je je MX -records daar bijwerken.

1. Meld je aan bij je Wix -account .
  2. Klik onder Abonnementen op Domeinen .
  3. Klik onder Mijn domeinen op Geavanceerd .
  4. Klik op DNS bewerken .
  5. Voeg de volgende DNS -records toe:
  6. Klik op DNS opslaan .

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Wix op het nummer 1 (800) 600-0949 als je meer hulp nodig hebt.

Volgende stap

• Het kan 48 uur duren voordat wijzigingen in MX -records zijn doorgevoerd. Geef het de tijd en probeer vervolgens om jezelf een e -mail te sturen om te controleren of je oplossing werkt.