Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

WordPress installeren

Voordat je aan de slag kunt met je nieuwe WordPress -site, moet je de toepassing installeren. Je hebt twee opties voor het installeren van WordPress:

• Bel ons supportnummer en een van onze experts kan dit tegen betaling voor je doen.
  • Doe het zelf volgens de instructies in de onderstaande tabel.

Premium support van WordPress

Onze supportexperts kunnen tegen betaling de volgende service voor je uitvoeren:

• Installeer WordPress op je hostingaccount of server.

Doe het zelf

Om WordPress te installeren, gebruik je de onderstaande tabel om het scenario te vinden dat van toepassing is en volg je die instructies.

Bekijk deze stappen om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Install WordPress on a Web or Classic Hosting Account Basis
WordPress installeren met behulp van cPanel op mijn door Linux gehoste domein Basis
Installeer WordPress op Windows Basis
Installeer WordPress handmatig Goed