WordPress installeren

Voordat je aan je nieuwe WordPress -site gaat werken, moet je de toepassing installeren. Selecteer in de onderstaande tabel de optie die je nodig hebt en volg de instructies om WordPress op je hostingaccount te installeren.

OptiesMoeilijkheidsgraad
WordPress installeren met behulp van cPanel op mijn door Linux gehoste domeinBasis
Installeer WordPress of andere applicaties in mijn Windows Hosting -accountBasis
Installeer een oudere versie van WordPressGoed

Opmerking: als je een van onze beheerde WordPress -abonnementen hebt, is de nieuwste versie van WordPress vooraf geïnstalleerd .