E-mailmarketing van Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

WordPress: stel de plug -in in voor het aanmeldingsformulier voor e -mail

De eerste stap voor het toevoegen van een GoDaddy Email Marketing -registratieformulier aan je WordPress -site is het ophalen en instellen van de plug -in. Zelfs als je nog geen GoDaddy Email Marketing -account hebt, stelt de plug -in er een voor je in.

Opmerking: als je de installatiewizard hebt gebruikt om je WordPress -site te maken, wordt de plug -in automatisch voor je toegevoegd. Om dit te bevestigen, klik je op Plug -ins en zoek je naar GoDaddy Email Marketing registratieformulieren . Als dit er is, kun je doorgaan met het maken of bewerken van je registratieformulier .

1. Plaats de muisaanwijzer op Plug -ins in je WordPress -beheerdersdashboard en selecteer Nieuwe toevoegen.
  2. Zoek met behulp van het zoekveld naar GoDaddy E -mailmarketing .
  3. Klik in de GoDaddy Email Marketing -plug -in op Nu installeren .
  4. Klik op Plug -in activeren .
  5. Klik in de lijst met plug -ins onder GoDaddy Email Marketing Registratieformulieren op Instellingen .
  6. Je volgende paar stappen zijn afhankelijk van of je al een GoDaddy Email Marketing- of GoDaddy -account hebt of niet.

Als je ... Doe dit dan ...
    Een GoDaddy E -mailmarketingaccount
    1. Klik onder Accountgegevens op Hier aanmelden .
    2. Voer het algemene e -mailadres en wachtwoord van je GoDaddy -account in en klik op Aanmelden .
    3. Klik op het GoDaddy Email Marketing -account dat je aan je WordPress -plug -in wilt koppelen. Je krijgt je API -inloggegevens te zien .
    Een GoDaddy -account, maar geen GoDaddy Email Marketing -account
    1. Klik onder Accountgegevens op Hier aanmelden .
    2. Voer het e -mailadres en wachtwoord van je GoDaddy -account in en klik op Aanmelden . Je krijgt een pagina te zien waarop je een nieuw GoDaddy Email Marketing -account kunt maken.
    3. Voer je voornaam , achternaam en bedrijf in . Ga akkoord met de servicevoorwaarden en klik op Account maken . Je krijgt je API -inloggegevens te zien .
    Geen account
    1. Klik in de banner bovenaan de pagina met plug -in -instellingen op Nu registreren .
    2. Maak een account door een e -mailadres , gebruikersnaam , wachtwoord en ondersteuningspincode in te voeren . Klik op Ik ga akkoord . Je krijgt een pagina te zien waarop je een nieuw GoDaddy Email Marketing -account kunt maken.
    3. Voer je voornaam , achternaam en bedrijf in . Ga akkoord met de servicevoorwaarden en klik op Account maken . Je krijgt je API -inloggegevens te zien .

7. Voer je e -mailadres in het veld Gebruikersnaam in op de pagina met instellingen voor GoDaddy Email Marketing en voer vervolgens je sleutel in het veld API -sleutel in.
  8. Klik op Instellingen opslaan . Je zou een bevestigingsbericht moeten zien dat je er helemaal klaar voor bent!