Help

GoDaddy Help

Workspace Email instellen op mijn telefoon en desktop


Stap 4 van de serie Mijn Workspace e-mailaccount instellen.

Er zijn tal van verschillende opties voor e-mailapps en e-mailclients. Kies de opties die bij jou passen.

Mobiel

Android
iPhone and iPad (iOS)
Google Pixel

Desktops

Windows-pc
Mac (macOS)
Windows of Mac

Als je een nieuwe telefoon of desktop hebt of van e-mail-app of e-mailclient verandert, kun je hier terugkeren voor instructies.

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.