Websitebeveiliging en back-ups Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Zet een bestand of map op de whitelist

Als je een waarschuwing voor toegang tot geweigerde websitebeveiliging ontvangt, moet je die pagina op de whitelist zetten in de Firewall -instellingen voor websitebeveiliging.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Klik onder Websitebeveiliging en back -ups naast het account voor websitebeveiliging dat je wilt gebruiken op Beheren .
  3. Klik in het navigatiemenu op Firewall .
  4. Klik op Instellingen en vervolgens op Toegangscontrole .
  5. Klik op URL -paden op de witte lijst zetten . Voer het bestandspad in dat je op de whitelist wilt zetten en klik op Whitelist .