Zoek en filter mijn domeinen

Zoek naar specifieke domeinen in je portfolio of gebruik vooraf gedefinieerde filters om groepen domeinen te bekijken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Typ of plak de domeinen die je zoekt in de zoekbalk, gescheiden door een spatie of komma. Dit veld is klein, maar je kunt hier een zeer lange lijst met domeinen plakken.
    screenshot met het domeinzoekveld
  3. Druk op Enter (Return op Mac) op je toetsenbord of selecteer het pictogram Zoeken om de zoekopdracht uit te voeren.
  4. Bekijk de resultaten en beheer je domeinen indien nodig.

Wis de zoekopdracht en bekijk alle domeinen door de optie ⓧ in het zoekveld.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer voorgedefinieerde filters uit de opties onder het domeinzoekveld. Extra filters zijn beschikbaar in het menu Meer .
    screenshot met de voorgedefinieerde filteropties
  3. Bekijk de resultaten en beheer je domeinen indien nodig.

Wis alle filters door Alles wissen aan het einde van de filterlijst te selecteren, of wis afzonderlijke filters door de X naast elk actief filter te selecteren.