Zoek en vervang door een WordPress -plug -in

De eenvoudigste optie voor het vervangen van gegevens in je WordPress -database is om een plug -in te gebruiken. Ze zijn handig voor het wijzigen van het domein of andere informatie voor je WordPress -site. Een veelgebruikte plug -in die hiervoor wordt gebruikt, is Zoeken en vervangen door Inpsyde.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Zoek en installeer de plug -in Zoeken en vervangen.
  3. Activeer de plug -in .
  4. Ga naar Tools > Zoeken en vervangen .
  5. Klik op het tabblad Back -updatabase op SQL -bestand maken .

Opmerking: Hierdoor wordt een back -up van je database gemaakt voordat je wijzigingen aanbrengt.

6. Kies een reeks stappen op basis van wat je moet vervangen:

Wijzig de URL van het WordPress -domein

1. Klik op het tabblad Domein -URL vervangen.
    2. Voer je nieuwe domein in het veld 'Vervangen door' in.
    3. Klik op Domein/URL vervangen.

Vervang andere gegevens

1. Klik op het tabblad Zoeken en vervangen.
    2. Vul het veld 'Zoeken naar' in met de gegevens die je wilt vervangen.
    3. Vul het veld 'Vervangen door' in met de nieuwe gegevens.
    4. Klik op Zoeken en vervangen .