Zoek naar lettertypen

Je hoeft niet door honderden lettertypen in onze bibliotheek te bladeren om de juiste te vinden. Beperk het door naar een lettertype te zoeken.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onderaan het scherm op Projecten en selecteer het project waaraan je wilt werken.
  3. Selecteer de tekst die je wilt wijzigen.
  4. Tik op de banner die wordt weergegeven op Bewerken .
  5. Tik in de linkerbenedenhoek van de lettertypegordel op de naar boven gerichte pijl. De lettertypebibliotheek wordt geopend.

Blader door lettertypen

6. Voer in de zoekbalk boven aan het scherm een thema, lettertype, stijl of naam in. Voer bijvoorbeeld 'natuur' in om een selectie lettertypen met een natuurthema te bekijken.
  7. Tik op het toetsenbord van je mobiele telefoon op Zoeken .
  8. Tik op een lettertype. Het wordt gedownload naar je apparaat en is beschikbaar in je lettertypeband.

Zoek naar lettertypen

Gerelateerde stappen

Meer info