Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Zoeken naar bestanden in online -opslag

Als je een specifiek bestand moet vinden, biedt Online -opslag twee zoekopties:

• Basic Search — Zoek snel bestanden op een specifiek trefwoord zonder de volledige zoekfunctie te openen.
  • Geavanceerd zoeken — Selecteer een waarde om naar te zoeken en beperk de zoekparameters tot specifieke velden, mappen, grootte en datums.

Gebruik de basiszoekopdracht in de linkerbovenhoek van Online-opslag door je zoekterm in te voeren en op Enter te drukken op je toetsenbord.

Bestanden zoeken met Geavanceerd zoeken

1. Meld je aan bij online opslag .
  2. Klik op Geavanceerd zoeken onder het veld Basiszoekopdracht bovenaan de lijst met mappen.
  3. Voer in het veld Geavanceerd zoeken het trefwoord, de zin of een andere waarde in waarnaar u wilt zoeken.
  4. ( Optioneel ) Voer parameters in om je zoekopdracht te verfijnen:
    • Typ — Geef aan of je bestanden en/of mappen wilt zoeken.
    • Datumbereik — Selecteer een specifiek datumbereik om te zoeken.
    • Maatbereik — Voer een minimale en maximale bestandsgrootte in en geef vervolgens op of de grootte in kilobytes of megabytes is.
  5. Klik op Zoeken .